Cariere - Doresti sa lucrezi la noi? Aplica Acum!

  Accesorii pentru vopsit


  Acumulatori auto (Baterii)


  Peste 5000 de piese pe stoc


  Piese Dacia


  Baterii CARANDA


  Covoare auto


Bine ati venit pe site-ul magazinului Orion Auto
Piese si accesorii auto

Societatea SC Roll Prodcomimpex SRL din Targu Mures infiintata din 1992 vinde piese Dacia si piese auto import, cosumabile, accesorii auto prin magazinele ORION AUTO. Gama de produse comecializate este foarte vasta avind in stoc mii de piese si acesorii auto.

In afara de comert oferim servicii de copiat chei pentru domeniul auto si imobiliare. De a lungul a 20 ani de dezvoltare al afacerii noastre am reusit sa ne evidentiem in segmentul de comert cu piese auto asigurand produse si servicii de calitate, astfel incat sa atragem foarte multi parteneri de afaceri si clienti intr-o relatie de afaceri de durata.

Tot timpul ne straduim ca clientii si partenerii de afaceri sa fie multumiti de prestatiile oferite si produsele comercializate de societatea noastra. Le multumim clientilor fideli si partenerilor ca au avut si au incredere in continuare in noi in echipa noastra.  Fara clientii fideli si partenerii nostrii si cu ajutorul angajatilor profesionisti al firmei noastre nu am fii reusit sa realizam aceasta performanta de 20 ani in aceasta afacere.

Pentru a afla mai multe informatii despre firma accesati pagina Despre noi.

 

Piese Dacia

Piese Dacia

 

Piese auto import

Piese Import

 

Piese Camioane

Piese Camioane

Accesorii auto

Accesorii Auto

 

Uleiuri si aditive

Uleiuri si aditive

Piese Motociclete

Piese motociclete

Piese si accesorii remorci

Piese remorci

 

Copiat chei

Copiat Chei

Scule de mână

Scule de mana